Siirry sisältöön

Vastuullisuus

Ekokompassi

Food&Events Tapahtumaravintoloilla on käytössä Ekokompassi-ympäristöjärjestelmä. Tämä tukee osaltaan Matkailu- ja Ravintola-alan tiekarttaa ja päästövähennystavoitteita. Food&Events Tapahtumaravintoloiden painopistealueet ovat jätteet ja hävikki, elintarvikeraaka-aineet, vaikuttaminen ja viestintä.

Avainlippu

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Food&Events Tapahtumaravintoloille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle.

Vastuullisuus Restelissä

”Jotta voit nauttia elämästä” tarkoittaa, että helpotamme asiakkaidemme elämää tarjoamalla mahdollisuuden helppoon ja turvalliseen ravintola-asiointiin ja tuotamme ruoka- ja juomaelämyksiä. Teemme päivittäin työtä vastuullisuutemme eteen, jotta asiakkaamme ja henkilökuntamme voivat nauttia elämästään. Asiakkaiden ja henkilökunnan lisäksi tämä tarkoittaa myös ympäristöstä ja yhteiskunnasta huolehtimista.

Kestävän kehityksen tavoitteet