Siirry sisältöön

Ruokaravintolat

Food&Events Ruokaravintoloissa riittää mistä valita. Helsingin Töölön merelliset Mestaritalli ja Meritalli muodostavat viihtyisän kokonaisuuden, joissa ruokailla tai vaikkapa järjestää oma tapahtuma. Suomenlinnassa sijaitseva Bastion Bistro tarjoilee herkullista bistroruokaa upeassa, historiallisessa saaristomiljöössä.

Perinteikkäät ravintola Central Helsingissä sekä muikkuravintola Sampo Kuopiossa ruokkivat nostalgiannälkäiset hyvän ruoan ystävät, ja kodikkaassa Martinassa viihtyy koko perhe. O’Learys taas on sporttiravintoloiden kultamitalisti, jonka sydän sykkii pohjoisamerikkalaiselle ruoka- ja urheilukulttuurille.

Bastion Bistro

Bastion Bistro tarjoilee mutkatonta ruokaa tunnelmallisessa miljöössä, lyhyen kävelymatkan päässä Suomenlinnan päälaiturista.

Ravintola Central

Ravintola Central on pitkät perinteet omaava ruokaravintola Helsingin Ullanlinnan sydämessä.

Ravintola Keisarinsatama

Ravintola Keisarinsatama tarjoilee konstailemattoman maistuvaa ruokaa ja ainutlaatuista tunnelmaa historiallisessa Vanhan Höyrypanimon rakennuksessa Kotkassa.

Ravintola Martina

Kodikkaassa Porin Martinassa viihtyy vaikka useampikin sukupolvi saman pöydän ääressä. Kun listalta tilaa erilaisia annoksia, niitä on mukavaa jakaa pöytäseurueen kesken ja maistella pala sieltä ja haarukallinen täältä.

O’Learys

Meiltä löydät monipuolisen valikoiman reiluja ja herkullisia annoksia, kuten meheviä burgereita ja buleja wingsejä. Ruokailun lomassa voit katsoa matseja ympäri ravintolaa olevilta screeneiltä sekä nauttia mahtavasta sporttitunnelmasta. Ravintolamme löydät kauppakeskus Isosta Omenasta Espoosta.

Kahvila Hyrylä

Kahvila Hyrylä sijaitsee Tuusulassa tien 45 varrella. Kahvilan yhteydessä autopesu, peräkärryn vuokraus sekä lisäksi myös kaasumyynti.

Ravintola Lastu

Sibeliustalon henki ja muotokieli ovat saaneet innoituksensa suomalaisesta metsästä sekä alueen teollisesta historiasta. Samoista lähteistä ammentaa inspiraationsa myös talon ravintola Lastu. Näistä lähtökohdista Lastussa tarjoillaan vuodenaikoja kunnioittavaa, innovatiivisella otteella valmistettua ruokaa, jonka raaka-aineet on tuotettu eettisesti ja lähellä. Tarjoamme lounasta joka arkipäivä klo 11-14.

RAITO Sushi

Helsingin Rautatieasemalla sijaitseva RAITO Sushi tarjoaa maukasta sushia, jota sai ennen vain K-Citymarket Järvenpäästä. Sushit on valmistettu laadukkaista raaka-aineista – japanilaisten sushimestareiden perinteikkäitä reseptejä ja kädentaitoja kunnioittaen. Nappaa sushit kätevästi mukaasi tai nauti paikan päällä!

Muikkuravintola Sampo

Jos joku annos on tässä valtakunnassa tunnettu ja enemmän kun lekentaarinen eväs, niin se on Kuopijon oman Sampon paestetut muikut.

Tilausravintolamme

Tekniska

Tekniskan monipuoliset kokous- ja juhlatilat sijaitsevat aivan Helsingin ydinkeskustassa, lähellä Helsingin päärautatieasemaa. Voit valita viidestä tyylikkäästä kokous- ja juhlatilasta juuri tarpeisiisi sopivan. Tarjoamme ratkaisuja niin tarjoilujen kuin tilojen suhteen – toiveidesi mukaan.

Piano Paviljonki

Piano Paviljonki tarjoilee upeaa luonnon kauneutta veden äärellä. Kätevän kokoiset kokous- ja juhlatilat sijaitsevat Sibeliustalon läheisyydessä, aivan Vesijärven rannalla Lahdessa.

Koiviston Huvila

Tunnelmallinen ja uniikki Koiviston Huvila toimii tilausravintolana Nuuksiossa – vain 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustan kiireestä ja hälinästä. Huvilassa järjestät ikimuistoiset juhlat, kokouksen tai virkistyspäivän yrityksellenne tai hauskan saunaillan ystävien kanssa. Vuokraamme tilan sekä tarjoamme catering-palvelut – sinun toiveidesi mukaan.

Ravintola Mestaritalli

Ravintola Mestaritalli on tunnelmallinen ja merellinen ravintola Taivallahdessa, Töölön kaupunginosassa.

Meritalli

Meritalli on sympaattinen kesäterassi aivan Mestaritallin kyljessä meren rannalla Töölössä. Palvelemme vain kesäisin.