Siirry sisältöön

Tapahtumaravintolat

Tapahtumaravintolamme

Suomen Kansallisooppera ja -baletti

Oopperatalolla järjestät yrityksen juhlat tanssiorkestereineen tai esitykseen huipentuvan kokouspäivän. Voit myös tilata kaikkiin näytöksiin tarjoilut ennakkoon katetuksi joko ennen tapahtumaa tai väliajalle.

Tanssin Talo

Helsingin Kaapelitehtaan vieressä sijaitseva Tanssin Talo on tanssille omistettu tapahtuma- ja esitystila. Yli 5 400 neliötä tarjoaa maailmanluokan puitteet ja unohtumattomia kokemuksia tanssin ja sirkuksen parissa. Tarjoamme niin väliaikatarjoiluja esitykseen, catering-palveluja kuin lounasta ja brunssia ravintola Trabassa.

Sibeliustalo

Lahden Vesijärven rannalla sijaitseva Sibeliustalo tarjoaa upeat puitteet niin pienille kuin suurillekin tapahtumille. Tarjoamme niin Sibeliustalon väliaikatarjoilut kuin lounasta joka arkipäivä ravintola Lastussa.

FInlandia-klubi

Lahden Finlandia-klubilla esiintyvät kotimaisen populaarimusiikin huiput. Klubi tarjoaa musiikkielämyksiä historiallisessa ympäristössä. Tarjoamme kaikki Klubin tarjoilut ja voit helposti tilata konserttitarjoilut jo ennakkoon.

Metro Areena

Espoon Metro Areenalla tarjoamme kaikenkattavat kokous- ja juhlapalvelut tarjoiluista ja kokousohjelmista lähtien. Tarjoamme myös maittavat väliaikatarjoilut tapahtumiin.

Messu- ja tapahtumakeskus Paviljonki

Paviljonki on Jyväskylässä sijaitseva messu- ja tapahtumakeskus. Paviljongin monipuoliset tilat taipuvat monenlaisiin tapahtumiin aina pienistä kokouksista ja tunnelmallisista keikoista messuihin ja hallikonserttihin asti. Tarjoamme niin väliaikatarjoiluja tapahtumiin, lounaita messuille kuin catering-palveluja erilaisiin tilaisuuksiin.

Turun messukeskus

Turun Messukeskus on Länsi-Suomen vilkkain messu- ja yritystapahtuma-areena sekä arvostettu kokouspaikka Turussa. Modernit ja muunneltavat ravintolatilat taipuvat mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin ja juhliin, olipa kyseessä sitten kokous, iltajuhla, konferenssi tai konsertti. Tarjoamme ravintolapalveluita kuten lounasta messuilla ja catering-palveluita Turun Messukeskuksessa tapahtuviin tilaisuuksiin.