Siirry sisältöön

Catering

Catering pieneen tai suureen tilaisuuteen

Alamme huippuosaajat pitävät huolen siitä, että ravintolapalvelut ovat aina loppuun asti hiottuja. Ne myös räätälöidään aina asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaisiksi.

Sisällytämme tarjoukseen kaikki tapahtumaan tarvittavan: pöytäliinat, servietit, astiat, ruoat ja juomat sekä henkilökunnan.

Pyydä tarjous, niin olemme sinuun yhteydessä!

Tarjoilut Suomenlinnan kaikkiin tiloihin saman saaren toimijalta!

Suomenlinnan lukuisiin kokous- ja juhlatiloihin on helppo tilata cateringpalvelut saman saaren toimijalta, Food&Eventsin Bastion Bistro -ravintolasta.

Kokousaamun alkajaisiksi hyväntuoksuiset kahvit ovat valmiina odottamassa, lounastarjoilu hoidetaan sovittuna aikana ja iltapäiväksi kahvien seuraksi tuodaan tarjolle lämpimiä leivonnaisia.​

Kokouslounas on keittiömestarin päivän valinta tai ennalta valittu runsas ryhmälounas. Myös kevyempiä vaihtoehtoja on tarjolla: kasvisruokia, salaatteja tai lämpöisiä keittoja – viileänä päivänä kalakeitto vasta hyvältä maistuukin meren äärellä!

Juhlaillan kolmen ruokalajin menu tarjoillaan pöytiin – tai valitsetko mieluummin isolle seurueelle runsaan buffet-aterian, jonka katamme kauniisti noutopöytään?

Myös toivotut alkoholijuomat toimitamme sovitusti juhlatilaan.