Siirry sisältöön

Äitienpäivälounaat

Pääkaupunkiseutu

Mestaritallin äitienpäiväbuffetit

Tervetuloa nauttimaan runsaasta buffetista äitienpäivänä Helsingin Töölössä sijaitsevaan Mestaritalliin. Tarjolla useita erilaisia salaatteja, täyttäviä pääruokia sekä suussasulavia jälkiruokia – unohtamatta kuohuvaa! Myös lapsille oma buffet.

Traban äitienpäiväbrunssit

Vietä äitienpäivää Helsingin Kaapelitehtaan ravintola Trabassa lounaan merkeissä! Lounas sisältää runsaan alku- ja jälkiruokabuffetin sekä pöytiintarjoillun pääruoan.

Bastion Bistron äitienpäiväbuffet

Tervetuloa nauttimaan äitienpäivän runsaasta buffetista upeaan ja idylliseen Suomenlinnan miljööseen. Tarjolla useita erilaisia salaatteja, täyttäviä lämpimiä ruokia…. sekä herkullisia jälkiruokia ja tietenkin kuohuvaa!

Muu Suomi

Lahden Sibeliustalon äitienpäivälounas

Juhlista äitienpäivää Lahden Vesijärven rannalla, Sibeliustalon ravintola Lastussa. Lounaalta löydät useita erilaisia alkuruokia, herkullisia lämpimiä ruokia ja tietenkin juhlalounaan kruunaa päivään sopiva jälkiruoka.

Kotkan Keisarinsataman äitienpäivälounas

Tervetuloa nauttimaan runsaasta buffetista äitienpäivänä! Tarjolla useita erilaisia salaatteja, täyttäviä lämpimiä ruokia…. sekä herkullisia jälkiruokia ja kuohuvaa!

Lahden Piano Paviljongin Woffelibaari

Lahden Vesijärven rannalta sijaitsevasta Piano Paviljongista löydät helatorstaina ja äitienpäivänä koko perheelle sopivan Woffelibaarin! Buffet-tyylisessä Woffelibaarissa paistat itse vohvelisi ja täytät ne haluamillasi makeilla ja suolaisilla täytteillä. Ja ei muuta kuin nauttimaan!